Over ons

Z&co hypotheken en verzekeringen is een onafhankelijk adviesbureau, dat niet gebonden is aan andere partijen en uw situatie als uitgangspunt neemt. Rudi Zaman en Carine Ottjes zijn de kracht achter het bedrijf en zijn al decennialang lang actief als senior-adviseur en persoonlijk betrokken bij u en/of uw gezin.

Carine Ottjes

T 0115- 614 850
info@zamanenco.nl

Rudi Zaman

T 0115- 614 850
info@zamanenco.nl

over-ons

Persoonlijk en flexibel

Bij Z&co hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Klanten zijn bij ons altijd welkom met hun vragen. Ook begrijpen we dat omstandigheden kunnen veranderen. Het team van Z&co is daarop berekend. We schakelen razendsnel als dat nodig is. Wat er ook verandert in uw situatie, wij staan u bij met persoonlijke begeleiding en advies op maat.

Kwaliteitswaarborgen

Wij als adviseurs van Z&co zijn gediplomeerd conform de eisen van de Wet Financieel toezicht (Wft) en beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Vanzelfsprekend houden we onze kennis voortdurend actueel en zijn we Erkend Financieel adviseur. Dit kwaliteitskeurmerk is afgegeven door Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).
 

Maak een afspraak

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak hieronder een afspraak voor een gesprek.

Maak

een

afspraak!

zaman.jpg

Alle velden met een * zijn verplicht.

Velden met een * zijn verplicht.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.